Még ebben a rohanó, gyors világban is az irott szöveg rejti a tudást szerintem. Viszont az is tény, hogy nagyon gyorsan változik minden ezért egy-egy irás sokszor csak pár hónapig igaz, ezért én is folyamatosan aktualizálom irásaimat


 

Prestashop vagy PS egy kedvelt és nagyon jó ingyenes forráskódú webshop motor. Sajnos nagyon nagy az erőforrás igénye, nem egyszerű jól beállítani. Bár szerintem érdemes ezt használni mert többet nyújt mint a WooCommerce vagy a Virtuemart. A sok szolgáltatás miatt egy átlagos szerveren lassú viszont sokat lehet ezen változtatni. Ebben a cikkben a gyorsítás lehetőségeit vesszem sorba.

Nem feltört változat és nem torrent letöltés az amiről szól az a cikk. Egy online megoldást szeretnék bemutatni ami nagyon hasonlít a Photoshopra DE online és INGYENES. Folyamatosan fejlesztik így egyre több olyan megoldás érhető el benne ami a Photoshopban megtalálható. Ebből következik, hogy jelen állapotában nem azonos értékű megoldás! Viszont a legtöbbet használt funkciók megvannak benne és így alap-közép szintű felhasználók számára ideális és költséghatékony alternatíva.

Könnyű belátni, hogy az utazás biztonsága attól is függ, hogy milyen eszközt, járművet használunk. Ha az internet "utjain" közlekedünk akkor is gondolnunk kellene arra, hogy milyen böngészőt használunk. Ráadásul ebben az esetben nem feltétlenül a pénztárcánk korlátozza a választást hiszen a legtöbb böngésző "ingyenes". Általános, hogy ezzel a kérdéssel a többség nem foglalkozik. Használja azt amit kap az operációs rendszerrel vagy maximum ismeretség, reklám alapján telepit valami mást. Csak nagyon kevesen választanak tudatosan és már gondolkodnak akkor legfeljebb a sebesség miatt teszik, a biztonságra alig figyelnek.

Webáruházaknál rendszeresen előfordulhat, hogy egy-egy termék ára rosszul, a valós árnál lényegesen alacsonyabban, szerepel a webáruház oldalán vagy éppen az adott termék már elfogyott. Mi van ha rendelés érkezik rá mielőtt az üzemeltető észrevenné a hibát és javítaná azt? Az esetek jelentős részében a termékek, árak frissítését követően, listák importálása után lehetnek hibásak, de emberi mulasztás, elütés lehetséges.

Ha egy terméknél valamilyen hiba folytán téves ár, adat szerepel a weboldalon, és a vásárló azon az áron, mennyiség ismeretében le ad egy rendelést, köteles-e a webáruház teljesíteni a beérkező megrendelést?